Първоначално публикувано от aleksander nikolaev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смених си хидравличната помпа сам!
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеМалко е трудно,но се успява за около 4 часа да се смени без да се разкача ангренаж и даже капака му не се сваля.Единствено се маха пистовия ремък и казанчето за хидравличното масло,и от там започваш с два пръста.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеМалко е трудно,но се успява за около 4 часа да се смени без да се разкача ангренаж и даже капака му не се сваля.Единствено се маха пистовия ремък и казанчето за хидравличното масло,и от там започваш с два пръста.Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщениееййй кажи 2 убави думи и за мен де... не та е срам...
Comment
-
Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщениеКолега при мен не се получава този номер сичко ми е навряно и колекторите смукателните ми пречат имам около 5-6 сантиметра от сяка погледната точка покрай помпата.
Comment
-
Сваля се само пистовия ремък. Капака на ангренажа не се сваля . Откача се казанчето. Откача се щангата на двигателя горе(2 болта). Общо са около 10- тина болта Тясно е но става. Дори не се лежи под колата. Помпата се вади нагоре и се монтира в обратния ред. Вдига се на крик и се откача едната гума само за да се освободи и обтегне после пистовия ремък. При моята започнах към 9,30-10 сутринта и в 2 вече се движех с новата помпа.
Колега aleksander nikolaev наистина 250 лв за смяна са много. Явно в този сервиз или не са били наясно как се прави това или нещо са се опитали да те изработят като са ти обяснили колко е трудно и какво трябва да се направи за да се смени за да клекнеш. Виж алтернатор се сменя кофти-. Трябва си канал и там наистина се разкачат двигателя отг тампона и колекторите .Last edited by fiore; d.m.y г., 14:33.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеСваля се само пистовия ремък. Капака на ангренажа не се сваля . Откача се казанчето. Откача се щангата на двигателя горе(2 болта). Общо са около 10- тина болта Тясно е но става. Дори не се лежи под колата. Помпата се вади нагоре и се монтира в обратния ред. Вдига се на крик и се откача едната гума само за да се освободи и обтегне после пистовия ремък. При моята започнах към 9,30-10 сутринта и в 2 вече се движех с новата помпа.
Колега aleksander nikolaev наистина 250 лв за смяна са много. Явно в този сервиз или не са били наясно как се прави това или нещо са се опитали да те изработят като са ти обяснили колко е трудно и какво трябва да се направи за да се смени за да клекнеш. Виж алтернатор се сменя кофти-. Трябва си канал и там наистина се разкачат двигателя отг тампона и колекторите .Аз от горе стягам всичко.
С една дълга лула всичко стягам
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Споко. И аз вчера сменях един долен носач 3 часа и половина и на края с чука и с мамата си влезе на мясотото... та сигурно си има пиниз ама... така станаНе ги правим всеки ден тия неща.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЗа пистовия ремък не е нужно да се откача колелотоАз от горе стягам всичко.
С една дълга лула всичко стягам
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment